Преди около 3 г. в София стартира един амбициозен проект,

...
 Преди около 3 г. в София стартира един амбициозен проект,
Коментари Харесай

Вашият нов дом в полите на Витоша ви очаква

 Преди към 3 година в София започва един упорит план, който през днешния ден е все по-близо до цялостното си довеждане докрай. Неговото име е Vitosha View  и то към този момент е познато на огромна част от търсещите своето ново жилище.
Гледката към Витоша, бъдещата станция на метрото, която ще е наоколо до комплекса, както и отличната инфраструктура и високият клас на строителството вършат Vitosha View чудесно място за живот в София.

Пресечната точка на класическа градска среда и непосредствена непосредственост до планина основава чувство за дом, с комфорт и улеснение, с бърза връзка, и красиви градини с доста зеленина.

Напълно разпродадените първи три здания на комплекса A, B и C, както и намаляващият брой на свободни жилища в постройка D, още един път удостоверяват триумфа на плана, който е дело на Михаил Чобанов, строителен бизнесмен, създател и притежател на BULGARIAN PROPERTIES и Ангел Ангелов, създател и началник на едно от най-успешните архитектурния студия в България – Джениг студио.

От през вчерашния ден в продажба са пуснати и жилищата от петата постройка – Е. Тя ще бъде с осем типови етажа, на всеки от които са ситуирани четири двустайни, четири тристайни жилището и едно студио. В плана са планувани благоприятни условия за сливане на другите обекти, с което изборът нараства на 11 типа разнообразни жилища на стандартизиран етаж.

Също по този начин, при другите разновидности има опция за формиране на многостайни жилища за да имате опция да намерите вашия желан дом, точно в комплекс Vitosha View.

Vitosha View бе разгласен за най-хубав жилищен план в годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за 2015 година, а през 2016 и 2017 година оглавява класацията за Най-продаван комплекс на имотната организация.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР